mandag den 21. september 2009

For f. da.

Stillede til start, i Odder i denne weekend. Målet for løbet var at gøre det godt og vise flaget, for det var mit sidste landevejs løb for i år. Men det skulle gå anderledes.

På 2 omgang var der lidt forvirring (oppe i mit hoved)om hvornår man måtte køre efter A-feltet har passeret. Resultatet var at jeg meget hurtigt sad med hul til de forreste tøser, op ad Pederstrup bakken.
Ikke helt tilfreds med dette udslag, måtte jeg jo "bare" køre det ind igen. Men samtidig skulle hele A-felts bil kortege forbi. U erfarede mig, har altså bare lidt svært ved at holde "hoved og hale" på det endnu men det skal nok komme! Det gik. Jeg var rigtig godt på vej op igen, da jeg kørte på en større sten og min lukkede ring "sprang", så var DET løb kørt. En lidt trist afslutning, idet jeg de sidste 3 løb, er udgået af den ene eller anden årsag.

En fed rute Odder havde sat op og hold da op det var det fedt, at starte med DJ og H60 (+selvfølgelig DB), super god ide at sætte alle 3 felter sammen.
Og H50 var slået sammen med DA. Håber godt nok det bliver reglen for DA næste sæson, for så bliver det jo pludselig aktuelt at rykke op i DA.

Nå men cross træningen starter på onsdag og selve løbs sæsonen starter sidst i oktober. Så jeg visker tavlen ren og ser fremad....Vi ses (-:

Ingen kommentarer: