tirsdag den 24. august 2010

Nå nå...

Det regner, blæser og indimellem bliver der krydret med lidt sol men vi er dog heldige at det ikke bliver til mere end det...!

Træningen går ok men ikke fremragende, jeg mangler noget og det er ikke lysten men mere troen på mig selv og troen på at jeg jo godt kan.

Jeg stiller til start i Grenå her i weekenden og denne Enkeltstart bliver nok det sidste landevejs-løb for i år og næsten det eneste løb jeg har kørt i denne sæson.

Vinteren: Her overvejer jeg at hygge med et par mindre MTB-løb inden cross-sæsonen. Cross starter den 9 oktober i Hammel. Cross-løbende bliver ned-pivoteret lidt i denne sæson idet jeg i alle de 3 år jeg har kørt cross, har været syg op til DM og det har været en meget større skuffelse end godt var selvom jeg bare har slået det hen.

Vinter-træningen: Jeg har i år investeret i et par rulle-ski til at krydre vintertræningen med og det skal nok blive et sjovt bekendtskab. Derudover selvfølgelig cross-løb og cross-træning. Ellers bliver der forhåbentlig også mulighed for lidt night ride sjov.

Fremtiden: Jeg er ikke sådan at få ned med nakken så kæmper videre og står helt sikkert på start-stregen til landevejs-sæsonen 2011(-:

Så det var lidt opdatering fra mig pt. Vi ses senere.

Ingen kommentarer: